Естрадната звезда Нели Рангелова е вече в отбора на звездните баби,

...
Естрадната звезда Нели Рангелова е вече в отбора на звездните баби,
Коментари Харесай

Нели Рангелова упорито крие голяма тайна

Естрадната звезда Нели Рангелова е към този момент в тима на звездните баби, написа " Ретро ". Певицата пазела настойчиво тайната, че с мъжа й се радват на две внучета отдавна. Съвсем скоро в фамилията се очаквало да проплаче и трето бебе.

Внуците на Рангелова са от трите дъщери на мъжа й Жоро от неговия първи брак. С тях обаче тя била в чудесни връзки и ги приемала като свои деца. Гергана, Цветелина и Соня са трите огромни дъщери на Жоро. Третото внуче на Рангелова ще е от най-малката щерка Соня.

Преди няколко месеца семейството спретнала шеметна женитба на дъщеря си Соня. Всичките деца на мъжа на Нели живеят в Щатите и са американски цивилен дружно със фамилиите си. Идвали си в България през летните месеци, с цел да прекарват време с татко си и Рангелова. Тя е близка и с първата брачна половинка на Жоро, като акцентира, че не е била причина за разпада на брака му.

65-годишната певица има един наследник от Георги, който към момента не я е направил баба. Мартин е на 27 години. Той е студент, учи компютърни технологии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР